Το εξπρές του Ωρίωνα

Το όμορφο αυτό θέαμα έστεκε εκεί “κρυμμένο” μερικά μόλις μέτρα από το σπίτι μας!

Αν και ζω μόνιμα στο Αγρίνιο, αρκετούς μήνες το χρόνο τούς περνώ στη Θεσσαλονίκη που είναι η πατρίδα της συντρόφου μου. Ήμουν λοιπόν στο πατρικό της σπίτι πριν μερικές μέρες, και αναρωτιόμουν πού να εξορμήσω με το αυτοκίνητο για αστροφωτογραφία τοπίου.

Δεν μπορούσα να σκεφτώ κανένα ενδιαφέρον μέρος, και απογοητευμένος αποφάσισα απλώς να βγω για τρέξιμο στο παρακείμενο μονοπάτι. Λίγα μέτρα μετά, έφτασα καταλάθος στο υπέροχο αυτό λεωφορείο, του οποίου αγνοούσα την ύπαρξη, αν και επισκέπτομαι το μονοπάτι εδώ και χρόνια!

Εννοείται ότι το ίδιο βράδυ επέστρεψα και το φωτογράφησα υπό τον έναστρο ουρανό.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εμπειρία, σκέφτηκα το εξής:

Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη με υπέροχα τοπία, εμφανή ή μη, τα οποία αξίζει να αναδειχτούν υπό το φως των αστεριών. Όπως ίσως έχεις καταλάβει, ο σκοπός της ζωής μου είναι να αναδείξω τέτοια όμορφα τοπία.

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείς μαζί μου ένα τέτοιο τοπίο - όπου και να ζεις στην Ελλάδα - το οποίο υπόσχομαι ότι θα ερευνήσω και θα προσπαθήσω να αναδείξω!

Αν τα καταφέρω, θα σου στείλω στη συνέχεια ένα print υψηλής ποιότητας από το συγκεκριμένο τοπίο, υπογεγραμμένο με μια όμορφη αφιέρωση.

Θες να με βοηθήσεις να αναδείξουμε τις ομορφιές του κάθε τόπου;